onsdag 3. november 2010

Prosjektbloggen vår er opprettet

Som et ledd i prosjektet vårt " bevisste og kritiske lesere i naturfag", har vi opprettet denne prosjektbloggen. Her skal vi dokumentere hva som skjer underveis i arbeidet vårt.

Prosjektet vårt skal foregå skoleåret 2010/11 i naturfagtimene til en Vg1-klasse på musikk, dans og drama. Det er litt tilfeldig at to umusikalske realister endte opp med en musikk-klasse.

Vi skal jobbe med elevenes lesestrategier, og å se på om Web 2.0 verktøyet Diigo kan være et nyttig hjelpemiddel for elevene .

Naturfag er et fag i stadig utvikling, læreboka blir fort gammel og vi finner ofte fagstoff fra eksterne nettsider. Fagspråket i naturfag er ofte vanskelig for elevene. Det har ikke vært så vanlig å ha fokus på lesing i naturfag, men vi har blitt opptatt av dette det siste året.

1 kommentar:

  1. Etter å ha hørt om prosjektet deres og ikke minst lest boka dere anbefalte, starter vi nå opp med et miniprosjekt på Drammen vgs.
    Vi bruker også diigo, og har fokus på å være kritisk, men det er alltid viktig å ha fokus på at elevene forstår det de leser!

    SvarSlett